Brněnský Skypicker kupuje 50 procent v mobilním vývojářském studiu Trinerdis

Michal PtáčekMichal Ptáček

oliver
0Zobrazit komentáře

Vyhledávač letenek Skypicker pod vedením jeho zakladatele a CEO Olivera Dlouhého roste ve velmi zajímavý byznys a zcela po právu se řadí mezi nejnadějnější české startupy s globálním přesahem.

Nyní se brněnská společnost, která zaznamenala meziroční růst obratu o 2093%, rozhodla k zefektivnění vývojářských aktivit, když prostřednictvím své investiční společnosti Skypicker Ventures koupila 50 procent v mobilním vývojářském studio Trinerdis, které se podílelo na tvorbě aplikací jako PT32 WIFI, Escapology, UEmap a nebo právě mobilní aplikaci pro Skypicker.

oliver

Přečtěte si takéZakladatel startupu Skypicker, Oliver Dlouhý: Budeme se v průběhu příštího roku připravovat na IPOZakladatel startupu Skypicker, Oliver Dlouhý: Budeme se v průběhu příštího roku připravovat na IPO

“S Trinerdis spolupracujeme prakticky od začátku a vždy jsme byli s jejich prací spokojení. Na aplikaci chceme klást větší důraz jako na součást zákaznického servisu. Proto je pro nás výhodné mít vývojáře pod jednou střechou a pracovat na aplikaci v úzké spolupráci s dalšími týmy,” uvedl na adresu Trinerdis zakladatel Skypickeru Oliver Dlouhý.

Výše transakce se podle všeho pohybovala v řádu jednotek milionů korun.

skypicker

trinerdis

Diskuze (0)

Novinka

Anonym