Tahle novinka řeší věčný problém s nepraktickým napájecím kabelem k mobilům

iphonedock
0Zobrazit komentáře

Znáte to, chcete si přenést data z mobilu, nebo si potřebujete po cestě v autě nebo pěšky nabít telefon a díky většinou nepraktickému kabelu vám neustále vypadává kabel ven nebo se dokonce ničí vstup pro napájení v mobilu a tím postupně i možná poloha kabelu. Tenhle problém většinou nastává po dlouhých měsících používání a může vést až k nutné opravě napájecího vstupu.

iBrotech a jeho Mitos, který sbírá finance na Kickstarteru, chce za několik set korun nabízet speciální neodymový magnetický kabel a konektor, který se nejen spojí a drží mnohem pevněji, ale nabízí i další zajímavé vlastnosti. Mezi nimiž je třeba voděodolnost, což řeší problém s poškozením kabelu a vstupu při dešti, nebo jinak řešenou hlavu kabelu tak, aby se při různém ohýbání nebo vyškubnutí nezlomil a jinak nepoškodil.

iphone

Přečtěte si takéApple se chystá s novým iPhonem zrušit podporu rozhraní, na které jsme desítky let zvyklíApple se chystá s novým iPhonem zrušit podporu rozhraní, na které jsme desítky let zvyklí

Magnet je natolik silný, že si tak bez poškození můžete připojený telefon klidně vyzvednout do vzduchu a houpat a nic se mu nestane, ani se neodpojí. V kampani si lze kabel společně s konektorem koupit již za 11 dolarů a vybírat si jde z lightning kabelu pro iPhone / iPad nebo micro-USB pro většinu ostatních zařízení.

Celkem se do kampaně zapojilo již přes 430 přispěvatelů, kteří tvůrcům přinesli 27 300 kanadských dolarů, tedy asi 483 tisíc korun.

Foto: Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym