Spotify zdarma si nyní užijí i majitelé Tesly v Evropě

Michal BenatzkyMichal Benatzky

tesla-h
0Zobrazit komentáře

Automobilka Tesla se spolu s hudebně streamovací službou Spotify rozhodla rozšířit výhody neomezeného poslechu hudby také za hranice USA. Nově totiž budou mít možnost bezplatně využívat prémiový účet na Spotify i evropští majitelé elektromobilů Tesla. Konkrétně se nabídka týká vlastníků modelů S a X. Podle serveru The Verge bude prémiový účet pro streamování hudby dostupný i bez registrace na Spotify. Tato výhoda totiž bude do všech aut zahrnuta automaticky.

Ti kteří Teslu nevlastní ale nemusí být zklamaní, Spotify totiž připravit vánoční dárek pro všechny své uživatele. Pokud si upgradujete svůj účet ještě do konce tohoto roku, neomezený poslech hudby bez reklam se vám odemkne rovnou na tři měsíce a navíc za neuvěřitelnou cenu 0,99EUR, což v přepočtu na českou měnu činí asi 27 korun, tedy naprosto zanedbatelná částka vzhledem k výhodám, které přináší.

danny

Přečtěte si takéČeská značka Danny P. míří do oficiálního amerického obchodu AppluČeská značka Danny P. míří do oficiálního amerického obchodu Applu

Nutno však upozornit na klasický trik podobných kampaní. Po skončení třech měsíců, tedy zhruba na konci března, se předplatné vašeho účtu automaticky prodlouží o další měsíc. Tentokrát však už za plnotučnou cenu, která činí 5,99 EUR za měsíc.

tesla

Diskuze (0)

Novinka

Anonym