Hocus Focus: další aplikace, která rapidně zvýší vaši produktivitu na Macu

Michal PtáčekMichal Ptáček

hlavni
0Zobrazit komentáře

Pokud patříte k lidem, kteří si na svém Macu často nechávají otevřené velké množství oken a aplikací, pravděpodobně jste po určité době došli do situace, kdy se vaše plocha totálně zahltila a stala se v podstatě nepoužitelnou. Pro tyto případy naštěstí existuje ideální řešení v podobě programu Hocus Focus, který sleduje aplikace/okna, jenž momentálně nepoužíváte a v časovém intervalu 30 vteřin je schovává, tak aby nedošlo právě k znepřehledňování pracovní plochy.

rap

Přečtěte si takéNejnovější mikropočítač Raspberry Pi Zero je tady. Stojí pouze 5 dolarů!Nejnovější mikropočítač Raspberry Pi Zero je tady. Stojí pouze 5 dolarů!

Kromě naprosto minimalistického provedení, kterého je dosaženo instalací do Mac menu baru, je pak výhodou Hocus Focus i tvorba profilů, díky kterým si fungování tohoto programu můžete naprosto individuálně přizpůsobit svým potřebám a každé aplikaci tak nastavit například jiný „schovávací interval“.

V případě, že chcete již schovanou aplikaci opět otevřít, pak stačí v menu baru kliknout na ikonku Hocus Focus a v nabídce si ji opět zpřístupnit.

Hocus Focus je plně zdarma a stahovat můžete ZDE.

foto

Diskuze (0)

Novinka

Anonym