Tahle unikátní hudební aplikace slibuje, že radikálně zvýší vaši pracovní produktivitu

Michal PtáčekMichal Ptáček

brain-h1
0Zobrazit komentáře

Fanoušci hudby mají v dnešní době desítky možností, jak si na počítači a nejen tam, přehrát nejnovější hity od svých oblíbených interpretů. Ať už je to použití Youtube nebo streamovacích aplikací typu Spotify, Pandora, Apple Music nebo Deezer.

V poslední době však na trhu začínají prorážet i aplikace, které spíše než dokonalý hudební zážitek slibují rapidní navýšení produktivity a to díky nabídce hudby, která tyto pozitivní efekty údajně podporuje.

Jednou z nich je i nová aplikace Brain.fm, která dle informací tvůrců vznikala na základě stovek výzkumů a podrobných EEG analýz, jejichž úkolem bylo vymyslet chytrý algoritmus, který by přesně tento typ hudby a zvuků byl schopný uživatelům zprostředkovat.

nyc-h

Přečtěte si takéPodívejte se na futuristický realitní projekt za 20 miliard dolarů, který promění New YorkPodívejte se na futuristický realitní projekt za 20 miliard dolarů, který promění New York

Focus, relax nebo spánek

Aplikace konkrétně nabízí tři předvolby. Jednu zaměřenou na zvýšení produktivity, jednu na relax a třetí na podporu spánku. Při zvolení jedné z možností, jsou pak uživatelům nabídnuty ještě jednotlivé podvolby na základě intenzivity a typu práce. Aplikace navíc myslí na uživatele s různými poruchami soustředení jako například ADHD, pro které má rovněž připravenou hudební nabídku.

Nejzajímavější na celé věci je pak fakt, že Brain.fm díky speciálnímu algoritmu automaticky generuje vlastní hudbu plně přizpůsobenou pro již zmíněné účely, s tím, že algoritmus je v tuto chvíli schopný vygenerovat až stovky hodin vlastní hudby.

Brain.fm je prozatím ve fázi betaverze a vyzkoušet ji můžete zde.

brain-10.main

brain-1

brain-2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym