Podívejte se, jak vypadá největší Apple Store na světě (video)

Michal BenatzkyMichal Benatzky

apple
0Zobrazit komentáře

Před několika dny otevřel Apple svůj největší a zároveň nejluxusnější Apple Store pod sluncem. Asi málokoho překvapí, že místem, kde tento přepychový obchod vznikl je Dubai, kde se bez výjimečnosti prosazuje těžce. Obchod vznikl v nákupním centru Mall of Emirates, které se mimo jiné pyšní i umělou lyžarskou sjezdovkou, kdy rozloha prodejní plochy činí 4600 metrů čtverečních.

Dosavadní prvenství držel obchod v Covent Garden v Londýně. Ten je ale o téměř 1000 metrů čtverečních menší. Apple Store byl navržen rukou samotného Jonyho Iva, hlavního designového ředitele Applu, podle nové filosofie, která preferuje minimalismus, ale také například živé stromy. Nechybí ale také obří skleněné plochy a interaktivní dotykové desky.

microsoft-h1

Přečtěte si takéPodívejte se, jak vypadá nový Microsoft Flagship Store inspirovaný obchody AppluPodívejte se, jak vypadá nový Microsoft Flagship Store inspirovaný obchody Applu

První Apple Store nové generace byl otevřen v září v Bruselu, kde je personál obchodu schopen své zákazníky obsloužit ve 26 jazycích. Ve Spojených arabských emirátech jinak Apple otevřel svůj obchod také v nedalekém Abu Dhábi, který ale může pompéznost svému sousedovi zatím jen závidět.

apple_1

apple_2

apple_3

apple_4

Diskuze (0)

Novinka

Anonym