Tato zajímavá jména českého byznysu se objeví na summitu Týdne podnikání

0Zobrazit komentáře

Rok se s rokem sešel a je tu další Týden podnikání, který po celém světě, včetně ČR, představuje nejrůznější akce a workshopy zaměřené na rozvoj podnikání včetně startupů. Ve 150 zemích světa se do této akce zapojilo přes 8 milionů lidí, z toho na 86 událostech u nás v minulém roce přes 3000.

Tento rok je u nás ale poprvé součástí i summit s konferencí, na které se v rámci jednoho dne objeví hned několik řečníků a celá řada workshopů od lidí z oboru. Konat se bude od 19.11. od 10:30 v prostorách pražského kongresového centra a CzechCrunch je samozřejmě mediálním partnerem.

miton2

Přečtěte si takéInvestiční skupina Miton vkládá peníze do českého nanotechnologického projektuInvestiční skupina Miton vkládá peníze do českého nanotechnologického projektu

Na konferenci se mezi 4 řečníky objeví například Katarina Klinková ze startupu Staffino, Lucie Brešová – CFO Skypickeru, Philipp Hartmann z fondu Rheingau Founders nebo Lubo Smid z pražského STRV. Naopak v rámci workshopů uvidíte například Tomáše Čupra v souvislosti se základními principy pro úspěšné podnikání, Petra Ludwiga, který napsal knihu Konec prokrastinace a vede úspěšné semináře nebo Juraje Atlase, který spoluzaložil a vede přepravní startup Liftago.

Součástí je mimo jiné vyhlášení 10 nejlepších startupů, klasický networking s drinky doplněný o pozdější večeři s rautem a business veletrh, na kterém se můžou jednotlivé startupy a klasické firmy prezentovat. Základní vstupenky jsou zdarma a neobsahují vstup na hlavní konferenci, networking s drinkem a večeři. Placený vstup pak začíná na 2500 Kč za nejlevnější lístek a 6000 Kč za lístek exclusive.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym