Díky tomuto krytu už vám váš iPhone nikdy neupadne

Michal PtáčekMichal Ptáček

ob-1
0Zobrazit komentáře

Trh s kryty a obaly na mobilní telefony, je bezesporu zajímavým byznysem, ve kterém se každoročně protočí obrovské částky. Ostatně není náhoda, že hned několik firem si na tomto specifickém trhu založilo celou svoji existenci.

Proto se ve stále větší konkurenci jednotliví výrobci snaží neustále předhánět v tom, kdo z nich přijde s inovativnějším krytem či obalem, který by majitelům telefonů opět o něco ulehčil život. Tak jako v případě krytu Neverdrop Case.

tom-krcha

Přečtěte si takéČech Tom Krcha, který patří mezi klíčové designery Adobe, se představí v ČRČech Tom Krcha, který patří mezi klíčové designery Adobe, se představí v ČR

Ten totiž díky naprosto primitivnímu mechanismu v podobě popruhu na prst zajistí to, že vám mobil při telefonování či jiné činnosti, například sportování nebo pořizování fotek, už nikdy nespadne na zem. Autoři pak navíc díky zachycení prstu slibují i pohodlnější manipulaci s telefonem například při prohlížení internetu.

Vzhledem k jednoduchému provedení, je rozumná i cena. Varianta pro iPhone 6 vás totiž vyjde na 24.99 dolarů, varianta pro iPhone 6Plus poté na 26.99 dolarů.

ob-2

obal-10

Diskuze (0)

Novinka

Anonym