Delivery startup JidloTed.cz, který koupilo za několik milionů německé Delivery Hero, končí

0Zobrazit komentáře

Na začátku tohoto roku proběhla jedna z prvních a zároveň největších akvizic, kterých jsme byli svědky. Německý gigant Delivery Hero, který patří pod nadnárodní skupinu Rocket Internet, si totiž za stovky milionů korun koupil 100% podíly v rozvozových startupech DameJidlo.cz a JidloTed.cz. A všichni netrpělivě čekali, jaký to bude mít vývoj.

Někteří zákazníci si v průběhu roku stěžovali na pokles kvality zákaznické péče a restaurací, které se do systému obou provozovatelů dostávají. Nicméně ani to nezabránilo tomu, aby si DameJidlo.cz udrželo svojí dominantní pozici na trhu. Nyní do sebe navíc integruje i JidloTed.cz, které už na své adrese neexistuje.

ag

Přečtěte si takéNový e-shop s drogerií od tvůrců JidloTed.cz spouští expresní doručení do 90 minutNový e-shop s drogerií od tvůrců JidloTed.cz spouští expresní doručení do 90 minut

Všichni stávající zákazníci JidloTed.cz by měli být od nynějška plně přesunuti do nového systému, včetně jejich původních přihlašovacích údajů a soukromých informací. Sloučení obou hráčů by navíc mělo přinést i zvýšení počtu kurýrů pro DameJidlo.cz a restaurací, které jsou zapojeny.

Zjišťujeme podrobnosti …

Diskuze (0)

Novinka

Anonym