Vyhledávač slev Skrz.cz kupuje jeden z největších tuzemských slevových serverů

skrz
0Zobrazit komentáře

Český slevový trh opět zaznamenal další zásadní změny, které souvisí s jeho konsolidací a upevněním pozice předních hráčů, kteří to povětšinou řeší odkupem celých konkurenčních projektů. Nedávno například SlevaDne.cz, která si pořídila slevový portál KuponPlus.cz a chystá se proinvestovat další desítky milionů korun.

Dalším v řadě je brněnský slevový server Vykupto.cz, který na českém trhu funguje zhruba 5 let a který byl prodán za neznámou cenu do rukou vyhledávače slev Skrz.cz, za kterým stojí Petr Kováčik a David Beška. Vykupto.cz by dále mělo fungovat na stávající doméně, ale změní obchodní model tak, že se bude více zaměřovat na fyzické zboží a přestane prodávat vouchery.

zetor

Přečtěte si takéVyhlášené italské studio, stojící za designem Ferrari, ukázalo nový koncept pro české traktoryVyhlášené italské studio, stojící za designem Ferrari, ukázalo nový koncept pro české traktory

Zakoupený slevový portál dokázal za 5 let své existence prodat přes milion slevových kupónů a hromadně ušetřit zákazníkům zhruba 1,5 miliardy korun. Díky propojení se Skrz.cz by na Vykupto mohly postupně přibývat nabídky nejen z kategorie zboží, ale i módy.

Petr Kováčik, spoluzakladatel a CEO Skrz.cz, dodává:

„Na trhu slevových serverů patří Vykupto.cz dlouhodobě mezi ty nejúspěšnější v prodeji zboží. To je zároveň oblast, na kterou se stále více zaměřujeme a vidíme v ní velký potenciál. Vykupto.cz je tak se svou početnou zákaznickou základnou pro nás zajímavé právě s ohledem na nabídku akčního nebo výprodejového zboží.“

vykupto

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym