23letý Youtuber si v Hollywoodu koupil tenhle luxusní dům za 4,5 milionů dolarů

0Zobrazit komentáře

Youtubering je obrovským fenoménem poslední doby, který k monitorům počítačů každý den poutá miliony uživatelů po celém světě. Ty na Youtube sledují videa svých idolů, kteří se natáčí například při hraní počítačových her, či vtipných situacích z jejich každodenního života.

Jedničkou je PewDiePie

Díky zájmu reklamních inzerentů a neustále rostoucímu počtu fanoušků, kterými se Youtubeři mohou pyšnit, se v tomto oboru začínají točit samozřejmě stále větší a větší peníze, ostatně dokonalým důkazem je i nejznámější 25letý Youtuber PewDiePie, který už si díky natáčení převážně herních videií vydělal v přepočtu stovky milionů korun.

Screen Shot 2015-07-08 at 12.37.35

Přečtěte si takéNenápadný YouTuber vydělává stovky milionů korun a má nejvíce odběratelů v historiiNenápadný YouTuber vydělává stovky milionů korun a má nejvíce odběratelů v historii

23letý Američan, který překonal 1,9 miliardy zhlédnutí

PewDiePie však není jedinou Youtube hvězdou, která se těší z obrovských finančních příjmů. Dalším do party je například 23letý Američan Jordan Maron (CaptainSparklez), který se u fanoušků proslavil především svými videi, na kterých hraje populární hru Minecraft.

Maron na svém Youtube kanále nedávno překonal neuvěřitelných 1,9 miliardy zhlédnutí, což se samozřejmě projevilo i na výši jeho bankovního konta. Proto si nyní mohl například dovolit pořídit luxusní dům v los angelské čtvrti Hollywood Hills se 3 lozničemi, 5 koupelnami, „nekonečným“ bazénem a výhledem na Tichý oceán, který ho vyšel na 4,5 milionů dolarů, v přepočtu cca 107 milionů korun.

Je to tak další důkaz toho, že Youtubery je dnes třeba považovat za novodobé celebrity a to v podstatě se vším, co k tomu patří.

maron-house-4

maron-house-1

maron-house-2

maron-house-8

maron-house-9

maron-house-10

maron-house-11

maron-house-14

maron-house-15

maron-house-16

maron-house-18

zdroj: Variety
foto: Nicholas Property Group

Diskuze (0)

Novinka

Anonym