Health for dog: český food startup pro majitele psů

Michal BenatzkyMichal Benatzky

1
0Zobrazit komentáře

Ve světě, kde většina startupů úzce souvisí s technologiemi, jde nápad Petry Stoklasové tak trochu proti proudu. Ačkoliv se jedná o e-shop, na prvním místě jsou zde naši čtyřnozí miláčci. Podnikatelský záměr, na který přivedla mladou podnikatelku její fenka Lexi si klade za cíl výrazně zkvalitnit dnes zaběhlé stravovací návyky psů.

Health for dog se totiž specializuje na vyvážené a hlavně v páře vařené krmení pro psy. Celý projekt je tak v podstatě inspirován trendem vařit pro své čtyřnohé kamarády přirozenou stravu, který zejména v USA v posledních letech zažívá obrovský boom.

main

Přečtěte si také23letý Youtuber si v Hollywoodu koupil tenhle luxusní dům za 4,5 milionů dolarů23letý Youtuber si v Hollywoodu koupil tenhle luxusní dům za 4,5 milionů dolarů

Výroba krmení, které vypadá jako by snad bylo určeno i pro lidi, probíhá v bývalé závodní kuchyni v pražském Chodově, kdy s optimálním vyvážením složení prodávaných výrobků pomáhali odborníci z Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Health for dog tak zaručuje, že v jejich produktech opravdu docílili ideálního poměru minerálů, vitamínů a dalších látek odpovídajících živinovým a energetickým potřebám psa. Tato psí krabičková dieta, jak bývá projekt stále častěji nazýván, tak splňuje veškeré požadavky pro kompletní a vyváženou stravu pro psy.

Kuřecí s pohankou nebo rybí maso s rýži je možno svému čtyřnohému příteli objednat přes eshop, přímo na stránkách Health for dog, s tím, že startup zároveň provozuje vlastní rozvážkovou službu. Trvanlivost produktů je jinak 18 dní.

dog-2

dog-1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym