CzechCrunch Offlajn – Avengers Edition: fotoreport

Anka ZmátlováAnka Zmátlová

czechcrunch-avengers-h
0Zobrazit komentáře

Minulou neděli 18. října proběhl už čtvrtý díl offlinové akce CzechCrunch Offlajn, jejímž cílem je vám představovat zajímavé hosty ze světa technologií a v reálu si s nimi o tom, co dělají, popovídat. A tentokrát to opravdu stálo za to!

Hlavními aktéry totiž byli Pavel Kacerle, který spolupracoval na digitálních efektech do filmů jako Avengers 2, Jurský Svět, Iron Man, Thor nebo Captain America a Jaroslav Beck, který naopak pro velké filmové, ale také herní společnosti komponuje hudbu, která se objevila například v traileru na film Terminátor: Genisys nebo ve hrách od známých společností Blizzard a EA Games. Moderování si poté vzal na starost Ondřej Krátký, kterého určitě znáte jako spoluzakladatele přepravní aplikace Liftago.

11150545_10206045882639293_5624634422519613352_n

Přečtěte si takéPavel Kacerle a Jaroslav Beck v otevřeném rozhovoru o práci pro největší filmová a herní studiaPavel Kacerle a Jaroslav Beck v otevřeném rozhovoru o práci pro největší filmová a herní studia

Akci odstartoval přibližně v půl osmé zakladatel CzechCrunche Michal Ptáček, který stručně představil celý koncept a následně už předal slovo právě pohotovému Ondrovi Krátkému, který na hosty spustil palbu zajímavých otázek. Hlavní témata večera se točily okolo příběhu Pavla a Jardy, kteří ostatním například přiblížili, jak celá jejich cesta za jejich snem začala, jak vypadá jejich bězný den nebo v jakých programech pracují.

Došlo také na odhalení plánů do budoucna a vysvětlení toho, co kluci momentálně dělají v České republice, kam je, jak už můžeme prozradit, přivedl projekt Unique & Limited, na kterém pracují společně s kolegou Janem Rambouskem (bohužel se nemohl dostavit, jelikož byl v době akce v Šanghaji). Na konec došlo i na spoustu zajímavých otázek od vás lidí z publika, s tím, že celá akce se zakončila velkou párty až do rána spojenou s networkingem u drinků na baru, za housového doprovodu, o který se postaral Dj Dodelon ze Slovenska.

Všem kteří se dostavili, bychom chtěli poděkovat, jelikož v prostorách Groove Baru, kde CzechCrunch Offlajn probíhal, bylo úplně plno a nás těší že vás toto téma takhle zaujalo. Zároveň můžeme prozradit, že už pomalu připravujeme na stejném místě další akci, která věříme bude neméně zajímavá.

A tady už slíbené fotky (via Jan Nechvíle). Celou galerii najdete i na Facebooku.

czechcrunch-avengers-1
czechcrunch-avengers-2
czechcrunch-avengers-3
czechcrunch-avengers-5
czechcrunch-avengers-6
czechcrunch-avengers-7
czechcrunch-avengers-8
czechcrunch-avengers-9
czechcrunch-avengers-10
czechcrunch-avengers-11
czechcrunch-avengers-12
czechcrunch-avengers-13
czechcrunch-avengers-14
czechcrunch-avengers-15
czechcrunch-avengers-16
czechcrunch-avengers-17
czechcrunch-avengers-18
czechcrunch-avengers-19
czechcrunch-avengers-20
czechcrunch-avengers-21
czechcrunch-avengers-22
czechcrunch-avengers-23
czechcrunch-avengers-24
czechcrunch-avengers-25
czechcrunch-avengers-26
czechcrunch-avengers-27
czechcrunch-avengers-28
czechcrunch-avengers-29
czechcrunch-avengers-30

Diskuze (0)

Novinka

Anonym