Čeští STRV spolupracují na konceptu mobilem ovládaného osvěžovače vzduchu

purascents
0Zobrazit komentáře

Češti vývojáři z pražského studia STRV, které mimo jiné funguje i ve dvou lokacích v rámci USA, se pustili do dalšího projektu s americkým startupem. Ten nese název Pura Scents a do crowdfundingové kampaně na Kickstarteru chce brzy vyslat svůj inteligentní osvěžovač vzduchu, ovládaný kompletně přes mobilní aplikaci, kterou mají STRV na starosti.

Připojení přes mobil je realizováno díky integrované wifi v osvěžovači, díky němuž lze vybírat jednu ze dvou předpřipravených vůní, případně jejich kombinaci s přesným poměrem a nebo si nové vůně doobjednávat. Kromě těchto zřejmých funkcí bude Pura Scents využitelný i jako noční lampa s měnícími se barvami.

founders

Přečtěte si takéPříběh o tom, jak startup na doručování potravin za 3 roky vyrostl na 47,8 miliard korunPříběh o tom, jak startup na doručování potravin za 3 roky vyrostl na 47,8 miliard korun

Spoluzakladatel a COO STRV, Lubo Smid, k tomu dodává:

„Již v minulosti jsme spolupracovali na tvorbě mobilní aplikace pro inteligentní zámek na kolo Skylock. Ačkoliv by se nyní mohlo zdát, že se jedná pouze o chytřejší osvěžovač, ukazuje Pura Scents možnou budoucnost inteligentních domácností.

Spojení aplikace, která je ovladačem na straně jedné a e-shopem na straně druhé je dle mého názoru směr, kam se bude propojení domácností s technologiemi nadále vyvíjet. Představte si například inteligentní lednici, která vás upozorní na nutnost nákupu a sama vás propojí s online supermarketem jako rohlik.cz nebo iTesco.“

purascents2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO