V polovině září proběhne tradiční, v pořadí již dvacátá přehlídka aplikací App Parade

0Zobrazit komentáře

Ani se to nezdá, ale jsou to již více než 3 měsíce, které nás dělí od zatím posledního kola klasické přehlídky App Parade pořádané Médiářem, kterou na plné čáře ovládl přehled restaurací Restu.cz se svojí nově redesignovanou aplikací. 14. září od 20:30 se v obvyklém prostoru pražského kina Bio Oko uskuteční v pořadí již dvacátá App Parade, která slibuje speciální program.

Pro hlasující je účast zcela zdarma s tím, že mohou vyhrát spoustu cen od partnerů jako STRV, IBM nebo HTC. V minulém kole to byly hodinky Apple Watch nebo nové telefony od HTC. Hlasovat pro jednotlivé aplikace, kterých se většinou objeví mezi 12-20, mohou diváci prostřednictvím SMS se speciálním kódem nebo pomocí mobilní aplikace pro iOS a Android.

Screen Shot 2015-05-26 at 14.56.46

Přečtěte si takéVčerejší AppParade na plné čáře ovládla aplikace RestuVčerejší AppParade na plné čáře ovládla aplikace Restu

Pro vývojáře je pak k dispozici registrace přes tento formulář. Přihlásit se lze až do 12.9. a podmínkou je zaslání prezentace, kterou máte na App Parade připravenou, již předem. CzechCrunch vystupuje na akci jako partner, takže se uvidíme na místě!

Diskuze (0)

Novinka

Anonym