Tenhle geniální kryt udělá ze zadní strany vašeho iPhonu čtečku knih

Michal PtáčekMichal Ptáček

ink-case
0Zobrazit komentáře

Ačkoliv displeje telefonů a tabletů procházejí neustálým vývojem, díky čemuž je s nimi práce rok od roku příjemnější, na jednu činnost se stále příliš nehodí. Řeč je o dlouhodobém čtění knih a dokumentů, kde se samozřejmě už z principu nemohou rovnat klasickým elektronickým čtečkám typu Kindle, snažícím se díky speciálním E-ink diplejům imitovat čtení z klasického papíru. Nyní ale dost možná přichází doba, kdy váš Kindle opravdu potřebovat nebudete a postupem času ho odložíte do kouta.

porsche-1

Přečtěte si takéPorsche představilo nadupanou konkurenci pro elektromobil Tesla Model SPorsche představilo nadupanou konkurenci pro elektromobil Tesla Model S

E-Ink displej na zadní straně vašeho iPhonu

Důvodem je například i tento speciální kryt InkCase i6, který ze zadní strany vašeho iPhonu 6 udělá čtečku knih. Jeho zadní strana je totiž osazena 4.3 palcovým E-Ink displejem, s rozlišením 480 x 800 pixelů a kryt tak stačí jednoduše přicvaknout na váš iPhone a následně ho přes Bluetooth s telefonem spárovat. Kromě čtení notifikací, zpráv nebo emailů, ho pak následně můžete použít k tomu nejdůležitějšímu, tj. čtení knih a zároveň se tak jako u elektronických čteček těšit z větší výdrže baterie. Příjemné pak jsou i rozměry krytu, který k tlouštce vašeho iPhonu 6 přidá pouhé 4,2 mm.

Rozumná cena

Zařízení je aktuálně možné předobjednat na oficiální stránce za 99 dolarů, s tím, že standardně se bude InkCase i6 nabízet za 129 dolarů, tedy cca 3 140 Kč. To je mimochodem naprosto totožná cena jako v případě konkurenčního zařízení popSLATE.

ink

ink2

foto: InkCase 6

Diskuze (0)

Novinka

Anonym