Starbucks spouští převratnou novinku. Kafe si nyní objednáte přímo přes mobilní aplikaci

bucks
0Zobrazit komentáře

Bylo jen otázkou času, než se nejrozšířenější síť kaváren na světě pustí do dalších inovací ve své mobilní aplikaci, která až do teď mimo jiné nabízela přehlednou geolokaci kaváren, navigaci do nich, menu pro jednotlivé pobočky nebo vytvoření a správu Starbucks karty, prostřednictvím které lze platit bez toho, abyste museli vůbec vytahovat platební kartu nebo hotovost.

Starbucks Pay se stalo především v USA takovým hitem, že společnost zapojila veškeré úsilí do toho, aby spustila novou unikátní funkci, která dostala název Starbucks Order. Ta dovoluje zákazníkům objednat cokoliv v jakékoliv podporované kavárně již předem a pak si to jen vyzvednout ve výdejní části.

whatsapp

Přečtěte si takéPopulární chatovací aplikace už má 900 milionů uživatelů!Populární chatovací aplikace už má 900 milionů uživatelů!

Šetří to čas oběma stranám a proto se stala tato funkce v prvních testovacích městech tak populární. Se zhruba 3měsíčním neplánovaným předstihem včera Starbucks vypustil novou funkci do aktuálních verzí aplikace, z které si lze momentálně objednat ve více než 7400 pobočkách po celých Spojených státech.

Nová služba je tak populární, že jí v blízké budoucnosti čekají další funkční rozšíření. V USA už prý podle Geekwire zbývají pouze ty pobočky, které jsou na letištích a v supermarketech, protože je nevlastní přímo Starbucks. V průběhu tohoto měsíce půjde novinka poprvé i mimo hranice USA, a to do Kanady a Anglie. Západní a střední Evropa je tak otázkou několika málo měsíců.

starbucks

Pokud bude nadále tento trend narůstat, je možné, že se Starbucks blíže zaměří na delivery byznys, tedy na službu, která by dokázala doručit objednávku až k zákazníkovi. Ale přece jen – trochu by to kazilo atmosféru blikajících displayů mobilů a ťukajících kláves notebooků.

Foto: Placeit.net

Diskuze (0)

Novinka

Anonym