Šéf Damejidlo.cz odchází do miliardového Delivery Hero

lukas uhl
0Zobrazit komentáře

Na dnešní dopoledne jedna zajímavá a překvapivá zpráva z domácí technologické scény. Lukáš Uhl, který od června loňského roku působil na pozici ředitele food delivery služby Damejidlo.cz místo jejího zakladatele Tomáše Čupra, tuto pozici nyní opouští a přesouvá se do německého technologického giganta Delivery Hero. Ten shodou náhod v lednu tohoto roku Damejidlo.cz společně s konkurenčním Jidloted.cz za stovky milionů korun koupil a jedná se tak v podstatě o přesun po domácí ose.

“Těším se na to, že se budu moci podělit o bohaté zkušenosti z budování logistické platformy v České republice a zároveň vyvíjet nová efektivní řešení pro trhy po celém světě. Mým úkolem bude zkracovat časy dodání objednávek a zvyšovat spokojenost zákazníků, kteří si objednávají jídlo online,” říká Lukáš Uhl.

devhero

Přečtěte si takéDelivery Hero, které koupilo české Damejidlo.cz a Jidloted.cz, odprodalo 30% podíl za 13,87 miliard korun!Delivery Hero, které koupilo české Damejidlo.cz a Jidloted.cz, odprodalo 30% podíl za 13,87 miliard korun!

Uhl by měl jinak v Delivery Hero, které patří s naraisovaným kapitálem ve výši 1,4 miliardy dolarů k největším technologickým hráčům na německém trhu, působit na pozici globálního ředitele pro logistiku, s tím, že jeho úkolem bude představit efektivní logistická řešení na lokálních trzích v síti Delivery Hero po celém světe.

Přesun by měl každopádně podle všeho proběhnout až v momentě, kdy za něj DámeJídlo najde náhradu.

Lukas Uhl_damejidlo.cz_mala

Diskuze (0)

Novinka

Anonym