Populární hradecký Barcamp, na kterém se představí známá jména české IT scény, se blíží!

0Zobrazit komentáře

Loni jsme vás zvali na první ročník hradeckého Barcampu, který byl dost úspěšný, a proto organizátoři dali dohromady nejen hlavy, ale také program, který bude 10. října znovu bavit Hradec a to opět na půdě Univerzity Hradec Králové. My vás na něj jako mediální partneři znovu zveme!

Začíná se v 10:00 úvodní keynote a pak jsou pro účastníky zájezdu nachystány 3 sály přednášek až do 18:00. Plánuje se samozřejmě i afterparty, kterou sponzoruje O2 a zve na prvních 100 piv.

macbook

Přečtěte si takéiPhone 6s je v některých ohledech výkonnější než nový MacbookiPhone 6s je v některých ohledech výkonnější než nový Macbook

Mezi potvrzené řečníky patří Michal Špaček, Jana Kastnerová, Dita Přikrylová (Czechitas), David Eiselt (CestujLevne.com), Lubo Smid (STRV), pan Mergado a Jiří Caudr (O2 CZ).

Zbytek programu-přednášek, jak je u Barcampů zvykem, můžete vytvářet Vy. Na barcamphk.cz/lectures  běží do 2. října hlasování, tak tam kdyžtak nakoukněte a zamíchejte řádně pořadím, ať to teda má šťávu, jak hlásá heslo letošního ročníku.

Krom webu můžete sledovat akci i na sociálních sítích: facebook.com/barcamphk

Diskuze (0)

Novinka

Anonym