Pebble Time Round: nejlepší a nejhezčí chytré hodinky současnosti?

Michal PtáčekMichal Ptáček

pebble-h
0Zobrazit komentáře

Společnost Pebble Technology, vyrábějící chytré hodinky Pebble, vám asi není třeba představovat. Tahle firma totiž na tento stále velmi mladý trh vtrhla před lety jako uragán a během relativně krátké chvíle se zařadila mezi nejvýraznější značky v celém oboru. Například na Kickstarteru na jaře tohoto roku pak pro svůj tehdy nejnovější model hodinek Pebble Time, dokázala od uživatelů získat neuvěřitelných 20,338,986 dolarů v přepočtu tedy 495 milionů Kč.

apple-11

Přečtěte si takéPodívejte se na nový design Apple obchodů, na kterém se podílel samotný Jony IvePodívejte se na nový design Apple obchodů, na kterém se podílel samotný Jony Ive

Nyní Pebble přichází s další novinku s názvem Pebble Time Round, které k tradiční výbavě obsahující: aplikace, notifikace (např. zprávy, kalendář, příchozí hovory) nebo barevný a úsporný e-paper displej, přidává především povedený design, což je věc, která bývala dříve hodinkám Pebble velmi vyčítána, a to proto, že vizuálně působily jako staré digitálky z devadesátých let.

Proto se v Pebble rozhodli k radikální kroku a svůj nejnovější model osadili elegantním kulatým rámečkem a z Pebble zároveň udělali nejlehčí (28g) a nejužší ( 7.5mm) chytré hodinky na trhu.

Nabito za 15 minut

Dalším velkým lákadlem je samozřejmě baterie. Ta při standardním používání vydrží 2 dny, s tím, že doba nabití pro plné jednodenní použití se pohybuje okolo 15 minut. Co se barev týče, k dispozici bude černá, stříbrná a „rose gold“, kterou můžete znát například z nedávno představeného iPhonu 6s.

A přijatelná je i cena, která vychazí na 249,99 dolarů, přibližně 6 tisíc Kč. Do prodeje by pak zařízení v Evropě mělo zamířit už počátkem příštího roku.

Mimochodem, veděli jste, že hodinek Pebble už se celosvětově prodalo více než jeden milion?

pebble-2

pebble-4

pebble-5

Diskuze (0)

Novinka

Anonym