Jan Řežáb končí jako CEO analytického startupu Socialbakers

rezab
0Zobrazit komentáře

Český analytický startup Socialbakers oslaví za 2 měsíce 7 let své existence, kterou odstartoval spojením 4 zakladatelů. V souvislosti s oslavami přináší i jednu zásadní změnu – Jan Řežáb totiž končí na své pozici CEO a přesouvá se na vyšší post s názvem Executive Chairman. Novým CEO by se měl stát Robert Lang, zakladatel reklamní platformy Criteo.

Socialbakers má ve svých nedávno otevřených designových kancelářích v Praze a jinde po světě na 300 zaměstnanců, kteří se starají o více než 3000 klientů. Hodnota startupu se odhaduje na 4,5 – 6 miliard korun, kterou značně pozvedly investice přesahující již 34 milionů dolarů, v přepočtu asi 817 milionů korun.

IMG_8170

Přečtěte si takéJak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?Jak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?

Po všech změnách by měl Řežáb nadále vést strategii a udržovat vztahy s největšími klienty, mezi které se zařadily i společnosti jako Nestlé, L’Oréal nebo Lenovo. Robert Lang by pak měl zvládat běžný denní chod firmy, informuje blogpost.

jan

Diskuze (0)

Novinka

Anonym