Herec a investor Ashton Kutcher dnes bude živě radit startupům. Položit otázku mu můžete i vy

Michal PtáčekMichal Ptáček

ashon-ph
0Zobrazit komentáře

Je tomu několik týdnů, co oblíbený portál ProductHunt, na kterém uživatelé objevují a představují nejlepší aplikace a startupy, spustil novou funkci s názvem Product Hunt LIVE. Ta spočívá v živém chatu, na kterém se objevují nejvýraznější jména technologické scény a v přímém přenosu odpovídají na otázky uživatelů.

Mezi osobnosti, které se zde už objevili, patří například zakladatel Foursquare: Dennis Crowley, investor Ben Horowitz, zakladatel a CEO aplikace Periscope: Kayvon Beykpour a spousty dalších.

phhh

Přečtěte si takéNejlepší české startupy a aplikace, které se dostaly na ProductHuntNejlepší české startupy a aplikace, které se dostaly na ProductHunt

Na dnešek si ale ProductHunt připravil opravdovou pecku, to když si pozval herce, producenta a investora z fondu Sound Ventures, Ashtona Kutchera. Ten je pro svůj kladný vztah ke startupům a technologiím obecně velmi znám a v minulosti investoval například do firem jako Uber, Airbnb, SoundCloud nebo Square.

Nyní bude mít kdokoliv (včetně vás) možnost mu položit jakoukoliv otázku či žádost o radu a těšit se na autentickou odpověď. Chat začíná přesně o půlnoci našeho času a přihlásit se můžete zde.

ph
Product Hunt Live

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym