Český startup Travelove, do kterého ředitel Partners investoval miliony korun, expanduje do USA

Pavel HoralíkPavel Horalík

0Zobrazit komentáře

Travelove je poměrně nový český cestovatelský projekt, který propojuje turistické nadšence s místními, kteří zajišťují kompletní program na míru v dané lokalitě a turistu vezmou třeba i na večeři k sobě domů. V samotném průvodci jsou pak veškeré informace od programu, map a konkrétních dopravních spojení na jednotlivá místa, až po kontakty na místní průvodce a zajímavosti o památkách.

borkovec

Přečtěte si takéDo těchto pěti startupů dal ředitel poradenské společnosti Partners přes 100 milionů korunDo těchto pěti startupů dal ředitel poradenské společnosti Partners přes 100 milionů korun

Relativně podobných cestovatelských projektů je samozřejmě na českém internetu hned několik, včetně například velmi populární plánovací aplikace Tripomatic. Travelove, který je součástí Brno Investment Group, investiční skupiny Petra Borkovce (generální ředitel a předseda představenstva finanční společnosti Partners), a který vydělává primárně z denního poplatku za připravení, naplánování a zarezervování celé cesty, nyní ale bude mít cestu k zahraničnímu úspěchu MOŽNÁ o něco jednodušší.

Projekt totiž minulý týden vyhrál soutěž Czech ICT Incubator, díky čemuž bude mít možnost  působit přímo v samotném centru technologických startupů, Silicon Valley.

Podle posledních čísel, má jinak Travelove, který nedávno otevřel i pobočku ve Velké Británii, po první sezóně přes 200 klientů, kdy plánem je podle tvůrců dosáhnout v horizontu 5 let na 2000 klientů každý měsíc.

Petr Borkovec_1
Jedním z investorů projektu je i Petr Borkovec z Partners

Diskuze (0)

Novinka

Anonym