HBO GO se stalo s 26 tisíci platícími uživateli nejvyužívanější VoD službou v ČR

Screen Shot 2015-08-27 at 10.35.41
0Zobrazit komentáře

Pouze internetové připojení a aktivní balíček s HBO od jednoho z kabelových operátorů v Česku, dělí kohokoliv od filmotéky s tisíci hodinami filmů a seriálů. V rámci své webové nebo mobilní aplikace nabízí HBO GO všechny tituly bez dalších poplatků – taková služba zaujala již více než 26 tisíc platících uživatelů, což by podle HBO mělo jejich službu řadit mezi nejvyužívanější VoD v Česku a na Slovensku.

Není to tak dávno, co přidalo HBO do mobilní aplikace podporu Google Chromecast nebo AirPlay, takže je aktuálně možné využívat streaming naprosto kdekoliv, včetně Smart TV. Mezi nejoblíbenější tituly se bezesporu řadí seriály Hra o trůny, Temný případ nebo Až po uši a populární seriál o startupech Silicon Valley.

silicon_valley_1

Přečtěte si takéHBO seriál Silicon Valley má za sebou premiéru. Hodnocení jsou zatím hodně pozitivníHBO seriál Silicon Valley má za sebou premiéru. Hodnocení jsou zatím hodně pozitivní

Daniel Klička, Country manager HBO Europe, k tomu dodává:

HBO GO je nejpoužívanější službou v rámci VOD nabídky na českém a slovenském trhu. Jsme samozřejmě velmi rádi, že díky dalším novinkám, jakými je podpora Google Chromecast nebo Apple AirPlay, usnadníme našim předplatitelům sledování HBO GO.”

Jedinou nevýhodou, oproti konkurenci v rámci České republiky je fakt, že klasickou televizi, ke které by si zákazník objednal balíček HBO, nevyužívá každý a je tedy otázkou času, kdy k nám přijde i služba HBO NOW, která funguje zcela samostatně na principu měsíčního členství. To si lze pořídit za cenu 358 Kč měsíčně s prvotní 30denní zkušební verzí.

Screen Shot 2015-08-27 at 10.47.41

Náhled prozatím americké služby HBO NOW

Foto: Press

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym