Rozvozce potravin Kolonial.cz expanduje mimo Prahu a rozšiřuje sortiment

Screen Shot 2015-08-21 at 12.40.08
0Zobrazit komentáře

Kolonial.cz, který má pod taktovkou investiční skupina Rockaway Jakuba Havrlanta, byl spuštěn na začátku června tohoto roku a poprvé od svého vzniku zásadně rozšiřuje sortiment a lokality rozvozu. Díky nastavené logistice se podařilo opustit hranice Prahy a zahájit rozvoz na 300 tisíc nových adres obsahujících i Český Brod, Kladno, Brandýs nad Labem nebo Králův Dvůr. Kromě rozšíření lokalit se zvedl také počet položek sortimentu na bezmála 6000.

Nabídku doplnilo především čerstvé maso a ryby, které donedávna na Koloniálu chyběly a na které zaměřil jednu ze svých kampaní konkurenční Rohlik.cz – ten se navíc před několika týdny přesunul i do Brna. Největší zájem je prý o ovoce a zeleninu a nejsilnější rozvozový den je čtvrtek. V tom se Koloniál zásadně liší, protože čerstvé potraviny jdou od dodavatele přímo k zákazníkovi a většinou se tak nedostanou do skladu, kde několik dní leží.

kol

Přečtěte si takéRockaway dnes oficiálně spustilo Kolonial.czRockaway dnes oficiálně spustilo Kolonial.cz

Jan Jírovec, CEO E-commerce Holdingu okomentoval novinku slovy:

“Věděli jsme, že pro úspěch na poli online potravin bude rozhodující logistika. Sice nás vybudování kvalitního zázemí stálo hodně času i prostředků, ale teď vidíme, že když nám umožnilo tak rychlé rozšíření rozvozu i sortimentu, tak to byl správný krok.”

unnamed

Diskuze (0)

Novinka

Anonym