Český startup LidskáSíla.cz s investicí od Tomáše Čupra spouští zásadní novinku

0Zobrazit komentáře

Jeden z několika českých startupů zaměřených na úklid v domácnostech, Lidskasila.cz, poprvé od svého vzniku vypouští novou službu, která by se měla po domácnostech zaměřovat na úklid firem. Novinka by měla být od tohoto okamžiku přístupná přímo v hlavním objednávkovém procesu. S tím je spojený i redesign hlavní strany webu a trvalé snížení cen.

Původní cena jednorázového úklidu byla nastavena na 225 Kč, nová cena je o 56 Kč nižší. Při pravidelném úklidu každý týden se mohou zákazníci dostat až na 140 Kč za hodinu, což je o 15 korun nižší cena, než nabízí konkurence Vykonam.cz. Úklid do kanceláře si pak lze objednat do dalšího dne a v případě pravidelného úklidu půjde platit i zpětně na fakturu.

DSC_0855

Přečtěte si takéZakladatel startupu LidskaSila.cz: Rádi bychom se v tržbách do konce roku dostali na 3 miliony KčZakladatel startupu LidskaSila.cz: Rádi bychom se v tržbách do konce roku dostali na 3 miliony Kč

Do Lidské Síly nedávno investoval podnikatel a zakladatel Rohlik.cz, Slevomatu nebo Damejidlo.cz, Tomáš Čupr, částku v řádu několika milionů korun. Po nastavení základních procesů by chtěl startup dosáhnout vyšších stovek pravidelných úklidů měsíčně a 3 milionů korun obratu do konce roku.

11873225_10206141024619424_1306606329_o

Nový design objednávkového procesu

Diskuze (0)

Novinka

Anonym