Oblíbená platforma pro spolupráci designerů a klientů získává 45 milionů dolarů

Screen Shot 2015-07-14 at 19.33.33
0Zobrazit komentáře

V roce 2011 založili v New Yorku, Ben Nadel a Clark Valberg, platformu InVision, která slouží k jednoduché kolaboraci designerů, klientů a vůbec ke spolupráci týmů na různých vizuálních konceptech. V přehledném rozhraní je možné jednotlivé designy nahrávat, komentovat, verzovat a taky nad nimi v reálném čase diskutovat prostřednictvím hovoru / chatu a živého kreslení poznámek.

Tahle platforma získala nyní v Series C 45 milionů dolarů, tedy asi 1,1 miliardy korun, především od Accel a Tiger Global Management a její celkově získané investice přesahují 80,2 milionů dolarů. V tomto roce InVision přesáhlo 1 milion registrovaných designerů, kteří pracují ve společnostech jako Adobe, Twitter, Salesforce nebo Evernote.

founders

Přečtěte si takéKonkurent vývojářského projektu GitHub získává první větší investici. Mezi klienty je i Elon Musk.Konkurent vývojářského projektu GitHub získává první větší investici. Mezi klienty je i Elon Musk.

Jejich největší konkurencí je americký UXPin, který kromě podobné kolaborace nabízí tvorbu wireframů (drátěných modelů) webu a mobilních aplikací z předpřipravených elementů. Obě služby jsou skvělým pomocníkem pro plánování zásadních změn na webu / v aplikaci a šetření času, potažmo nákladů.

Základní služby InVisionu jsou zdarma, a to v případě, že je aktivní pouze jeden projekt. Od 3 a více projektů začínají ceny na 15 dolarech a ve standardních plánech končí na hranici 100 dolarů za 5 členů týmu a neomezeně projektů. Všechny aktivní projekty jsou zálohovány automaticky do cloudu a je možné je na dálku využívat na desktopu i mobilních zařízeních.

Zdroj: CrunchBase

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym