Facebook připravuje novou killer funkci, kterou se inspiroval u konkurence. Jak vypadá?

Michal PtáčekMichal Ptáček

facebook
0Zobrazit komentáře

Tak to vypadá, že Facebook brzy představí novou vychytávku, ze které jeden z jeho konkurentů v podobě pracovní sociální sítě LinkedIn, nebude mít velkou radost. Magazín TheVerge totiž přinesl informaci a screenshot, který ukazuje, že uživatelé Facebooku budou mít brzy možnost používat právě po vzoru LinkedInu profilové tagy a jejich prostřednictvím tak představit ostatním svoje záliby, vlastnosti nebo například pracovní zkušenosti.

Screen Shot 2015-07-16 at 13.13.08

Přečtěte si takéČeský rozvozce potravin Rohlík.cz získává investici ve výši desítek milionů korunČeský rozvozce potravin Rohlík.cz získává investici ve výši desítek milionů korun

Tagy ve stylu „grafický designér“ a podobně, k vám zároveň budou moct přirazovat i vaši přátelé. Vám následně přijde notifikace a tag buď potvrdíte a tím i veřejně zobrazíte na vašem profilu nebo nikoliv.

K oficiálnímu nasazení nové funkce, která bude podporovat i oblíbené emojis, by mohlo dojít už v horizontu několika málo týdnů, jelikož Facebook už celý koncept testuje na uživatelských účtech z Nového Zélandu.

foto: TheVerge

Diskuze (0)

Novinka

Anonym