Do české investiční skupiny Miton se připojil 29letý spoluzakladatel Bonami

strupl
0Zobrazit komentáře

Investiční skupinu Miton, která má za sebou úspěšné projekty jako Slevomat, Heureka nebo Domodi, rozšíří šestý parner. Jde o bývalého spoluzakladatele agentury H1.cz, kterou následně prodal společnosti Ataxo a taktéž spoluzakladatele nákupního portálu s designovými doplňky Bonami.czVáclava Štrupla (29 let).

Právě Bonami dosáhlo v minulém roce obratu přes 100 milionů korun a letos se chce pokusit přesáhnout dvojnásobek. S tím by mělo pomoci i nedávné rozšíření na další trhy v Polsku a na Slovensku. Václav založil Bonami spolu s Mitonem v roce 2013, takže má partnerství svůj logický vývoj. Kluci jsou totiž známí tím, že potřebují čas, než se rozhodnou k sobě přizvat někoho dalšího.

Skladovky   Bonami

Přečtěte si takéBonami Václava Štrupla a Mitonu expanduje do Polska. Cílem pro rok 2014 jsou tržby v desítkách milionů korunBonami Václava Štrupla a Mitonu expanduje do Polska. Cílem pro rok 2014 jsou tržby v desítkách milionů korun

Původní složení Mitonu spojovalo čtyři klíčové kamarády – Michala Jiráka, Tomáše Matějčka, Ondřeje Rašky a Milana Zemánka. Před necelými 2 roky, právě kolem zahájení partnerství s Bonami, se připojil ještě Tomáš Hodboď, který pomáhal vybudovat Heureku.cz až k finálnímu prodeji skupině Allegro, která provozuje české Aukro.cz.

Václav Štrupl okomentoval v tiskové zprávě situaci slovy:

“Se všemi partnery Mitonu se známe už hodně let a během bezmála 3leté spolupráce na Bonami.cz jsme si vyzkoušeli, že nám to dobře funguje i v pracovní rovině. Když se navíc podívám, jaké projekty má Miton za sebou, nemusel jsem nad nabídkou partnerství vůbec váhat,”

Václav by se měl nadále věnovat především projektu Bonami, ale také rozvoji nových potencionálních projektů. My se budeme snažit přinést rozhovor, který půjde více do hloubky.

18868113633_636c182e31_o

Stávající složení Mitonu, před vstupem Václava Štrupla

Diskuze (0)

Novinka

Anonym