Český tým stojící za mobilní aplikací Spendee spouští po 3 milionech stažení novou verzi

0Zobrazit komentáře

Jednoduchá mobilní aplikace pro správu financí Spendee od českého vývojářského studia Cleevio nedávno překonala 3 miliony stažení aplikace a celkem již přes 25 tisíc recenzí na App Store a Google Play. Pravidelně jí využívají vyšší stovky tisíc uživatelů, což dopomohlo k tomu, že se po dlouhé době podařilo vydat zásadní aktualizaci.

První změnou, kterou lze zaznamenat ihned po stažení je nový material design, který je ještě více zjednodušen. Na žádost uživatelů je navíc přidána možnost synchronizace dat pro zálohování a pro využití v dalších zařízeních, vytváření neomezeného počtu peněženek pro jakékoliv účely s nastavením přístupových práv dalších uživatelů nebo přidání geolokace k jednotlivým platbám.

WczmsMl-2_Fs6rRIml5Jzs6wbvrQdsjyz6TgCAwnSYI

Přečtěte si takéTahle nová česká iOS aplikace vám umožní objednat si domů profesionální masérkuTahle nová česká iOS aplikace vám umožní objednat si domů profesionální masérku

Další zásadní změnou je podpora více měn najednou a přechod z placené verze na freemium model. To v praxi znamená, že si lze nyní aplikaci stáhnout zdarma, využívat všechny běžné funkce a pro otevření pokročilých funkcí bude třeba zaplatit PRO verzi za 1,99 dolarů na měsíc. To platí i pro stávající uživatele původně placené verze, kteří si budou muset za pokročilé funkce připlatit.

spendee-preview

Náhled nové podoby aplikace

Download: iOS  |  Android

Diskuze (0)

Novinka

Anonym