První Čech, který se podílel na vývoji elektromobilu Tesla Model S, se představí v Praze

Pavel HoralíkPavel Horalík

STRV Silicon Valley Insights

0Zobrazit komentáře

Zvučná jména a inspirace ze Spojených států. Tak by se dala v krátkosti popsat připravovaná akce Silicon Valley Insights, kterou v Praze chystají čeští vývojáři ze společnosti STRV.

„Cílem nové platformy odborných přednášek, které bychom chtěli realizovat jednou měsíčně, je přinášet inspirativní příběhy a praktické zkušenosti lidí, kteří působí ve významných společnostech v USA,” komentuje projekt Lubo Smid, spoluzakladatel STRV.

Prvním zajímavým hostem bude Čech Otto Fabri, který je členem základního vývojového týmu populárních elektromobilů Tesla. Společně s Lubo Smidem budou hovořit o vlastních životních příbězích, zkušenostech a začátcích v Silicon Valley.

michal_illich

Přečtěte si takéMichal Illich kupuje za miliony korun 80 procent v konferenci WebExpoMichal Illich kupuje za miliony korun 80 procent v konferenci WebExpo

Celá akce bude mít spíše neformální charakter a uskuteční se 16. července od 18 hodin v kině ve Slovanském domě. Součástí večera bude také panelová diskuze a následná after party v kancelářích STRV. “Chceme se odvděčit lokálnímu trhu, který nám pomohl se vypracovat v úspěšnou mezinárodní firmu,” doplňuje Smid.

Již nyní probíhají jednání s dalšími významnými lidmi, kteří hýbou současným technologickým světem. V plánu je přivést do ČR např. Seana Rada, zakladatele celosvětově nejúspěšnější seznamovací aplikace Tinder a další zajímavé osobnosti.

Registrace na akci je zdarma, přihlásit se můžete zde.

1e2bf1d

Diskuze (0)

Novinka

Anonym