Populární internetová televize DVTV na portálu Startovač.cz vybrala přes 2 miliony Kč

Michal PtáčekMichal Ptáček

startovac
0Zobrazit komentáře

Před necelým měsícem odstartovala populární internetová televize DVTV crowdfundingovou kampaň na portálu Startovač, jejímž cílem bylo vybrat od fanoušků dostatek finančních prostředků na rozšíření redakce a aktivit například v podobě internetového magazínu DVTVinterview nebo plánovaných podcastů.

„Chceme točit víc rozhovorů, chceme dělat speciální projekty v regionech, chceme točit předvolební debaty. Díky vám budeme moct investovat do rozvoje DVTV – náročnější projekty, víc obsahu, to vše si vyžaduje i kvalitnější přípravu a rešerše. A jeden moderátor tohle všechno sám zvládnout nemůže. Abychom mohli vytvářet nekompromisní a věcně podložený obsah, rozšíříme tým spolupracovníků, ideálně tak dáme šanci mladým novinářům, aby mohli získat praxi v zavedené redakci. Za vaše peníze dostanete i archiv podcastů našich rozhovorů a debat i jejich přepisy. Budete tak mít možnost poslouchat nás v autě, cestou do práce, v MHD i při sportu, nebo odpočinku. To vše offline a s minimálními nároky na přenos dat“, popisoval tým DVTV důvody, proč se rozhodl pro spuštění crowdfundingové kampaně na portálu Startovač

taxiduel

Přečtěte si takéLiftago vs AAA Radiotaxi u Martina VeselovskéhoLiftago vs AAA Radiotaxi u Martina Veselovského

Ačkoliv kampaň oficiálně končí až zítra, už teď je jasné, že se bude jednat o na české poměry obrovský úspěch. Původním plánem týmu okolo moderátora Martina Veselovského a moderátorky Daniely Drtinové, totiž bylo od uživatelů získat 750 000 Kč. Tuto metu se však nakonec podařilo překonat během pouhých dvou dnů a bylo tedy jasné, že se finální vybraná částka bude pohybovat v jiných řádech.

A tak se taky stalo, jelikož DVTV se nakonec podařilo od zhruba 2 150 uživatelů vybrat přes 2 miliony Kč, přesněji řečeno 2 032 527 Kč. Kampaň můžete stále podpořit zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym