Rohlik.cz spouští novou službu Rohlik Premium. Co nabídne?

Screen Shot 2015-05-05 at 12.48.23
0Zobrazit komentáře

Po Slevomatu a DameJidlo, je Rohlik.cz zatím největším projektem, ve kterém má prsty Tomáš Čupr a Miton. Podle jeho slov si totiž Rohlik.cz získal několik desítek tisíc zákazníků a teď teprve začíná ten pravý boj s konkurencí. Neustále se rozšiřuje sortiment, farmářské produkty a nedávno se také výrazně změnil ceník dopravy, která osciluje na maximální hranici 99 Kč s 90 minutovým doručením.

Dnes každopádně byla spuštěna další novinka v podobě Rohlik.cz Premium, kdy si za 1000 Kč ročně můžete pořídit neomezenou dopravu zdarma na jakoukoliv objednávku, přednostní podporu, přístup k novinkám jako první a rezervované kurýry. Už se tak nestane, že v době špičky budou muset zákazníci čekat na svůj nákup mnohem déle, než je 90 minut.

Online supermarket Rohlik.cz

Přečtěte si takéRohlik.cz míří do Brna a tento rok by rád dosáhl tržeb ve výši 400 milionů KčRohlik.cz míří do Brna a tento rok by rád dosáhl tržeb ve výši 400 milionů Kč

Momentálně funguje služba stále pouze v Praze, chystá se však rozšíření do Brna a dalších, menších měst. Právě v pokrytí nebo počtu produktů má momentálně největší výhodu iTesco, které ale na druhou stranu není schopno doručit nákup dříve, než další den. Pro pražské zákazníky se chystají i další novinky v podobě Koloniálu nebo Košíku.cz – spuštění je u obou služeb na spadnutí.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym