Netflix potají testuje nový design pro webové rozhraní

netflixtop
0Zobrazit komentáře

Několika šťastlivcům, kteří používají pravidelně Netflix, se dnes v jeho webové podobě objevila zásadní změna. Pro určité procento uživatelů byla spuštěna testovací verze nového designu, který podstatně mění jak homepage, tak prohlížení detailů o filmech a seriálech.

V původní verzi bylo nutné složitě každý titul proklikávat, aby se uživatel dostal k detailům a případnému spuštění nebo uložení do sledovaných. Nyní vše funguje plynule, bez nového načítání a s moderním nádechem, jehož vytvoření trvalo Netflixu pěknou řádku měsíců. Možná i proto je pozice Senior UI Web Developera jedna z nejlépe placených ve firmě.

prima

Přečtěte si takéPrima chystá konkurenci pro mega úspěšný NetflixPrima chystá konkurenci pro mega úspěšný Netflix

netflix1.0.0

Webové rozhraní tak jde naproti pěkně vyvedené mobilní a tabletové aplikaci. Zatím ale nebylo potvrzeno, že je nový design oficiálně v testovacím procesu a kdy by se mohl objevit u všech placených zákazníků, informuje TheVerge.

Jedno je ale jisté, zákazníci z Česka se bez VPN prozatím Netflixu nedočkají a my jen s napětím doufáme, že se vyplní předpovědi pro start v České republice v průběhu příštího roku, jak jsme informovali nedávno. U nás je tedy v zásadě mezi „konkurencí“ pouze O2TV nebo HBO Go, jehož odnož HBO Now s větším množstvím produkce není zatím pro ČR dostupná.

netflix2.0

Diskuze (0)

Novinka

Anonym