Česká herní sociální síť Gamee míří na Android

Michal PtáčekMichal Ptáček

gamee_screen06
0Zobrazit komentáře

Českému hernímu projektu Gamee, za kterým stojí Božena Řežábová a Cleevio, už jsme se v předchozích týdnech na CzechCrunchi hodně věnovali. Je tomu necelý měsíc, co tato novinka, která by se dala zjednodušeně popsat jako „herní instagram“ a do které by mělo být mimo jiné nainvestováno okolo 600 tisíc dolarů, oficiálně na platformě iOS odstartovala v České republice.

gamee_screen05

Přečtěte si takéČeská herní sociální síť Gamee, do které je nainvestováno 600 tisíc dolarů, startuje v ČRČeská herní sociální síť Gamee, do které je nainvestováno 600 tisíc dolarů, startuje v ČR

Nyní se přidává i finální verze pro platformu Android, která je zdarma ke stažení na Google Play. Již nějaký čas dostupnou verzi pro iOS pak můžete rovněž zdarma stahovat na Appstore.

S bezplatným konceptem jinak tvůrci počítají i do budoucna. Gamee by totiž mělo vydělávat hlavně na na míru vyráběných hrách pro jednotlivé značky a produkty.

Příjem by v budoucnosti měly zajistit na míru vyráběné hry pro značky a produkty, v současnosti se ovšem plně soustředíme na vývoj co největšího počtu kvalitních her, launch v dalších zemích a oslovení maximálního počtu uživatelů,” říká Lukáš Stibor z vývojářského studia Cleevio.

gamee_screen01

Diskuze (0)

Novinka

Anonym