Prima chystá konkurenci pro mega úspěšný Netflix

Michal PtáčekMichal Ptáček

prima
0Zobrazit komentáře

Příchod filmové streamovací služby Netflix do České republiky se neodvratně blíží, což samozřejmě nutí tradiční televizní stanice k radikální reakci.

Novu, která už delší čas provozuje vlastní filmovou službu Voyo (30 000 předplatitelů), by tak podle iHNed.cz měla brzy doplnit i konkurenční Prima, která chce v souvislosti s příchodem Netflixu na český trh spustit vlastní streamovací službu. A to nejpozději v druhé polovině tohoto roku.

LivingRoom2_BehindCouch_CoupleMixed_shot1-0073_V_FINAL_2-onb

Přečtěte si takéNetflix se chystá rozdrtit české televize, do příštího roku zamíří i k nám do ČRNetflix se chystá rozdrtit české televize, do příštího roku zamíří i k nám do ČR

„V tuto chvíli připravujeme na letošní rok službu, která by měla Netflixu konkurovat. Věříme, že má na českém trhu šanci uspět, protože tu jsou lokální specifika“ uvedl ředitel Prima Online Daniel Grunt a také dodal „Strašně by nám pomohly informace z Rakouska a Německa, které Netflix neukazuje.“

Netflix každopádně není jedinou službou, které by se nejen české televizní stanice měly bát. V poslední době o sobě totiž dává stále více vědět „pirátský“ Popcorn Time“,  který roste tempem 100 tisíc nových uživatelů/denně.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym