Pavel Kacerle v seznamu 30 pod 30 českého Forbesu

0Zobrazit komentáře

Pro mnohé je příběh Pavla Kacerle velkou inspirací. Už několikrát se nám exkluzivně podařilo získat části z jeho mozaiky a další přijdou již velmi brzy. Aby toho nebylo málo, Pavel se dostal do výběru 30 pod 30 českého Forbesu a objeví se v aktuálním čísle, které na stánky nebo v elektronické verzi přiletí dnes.

IMG_3102

Přečtěte si takéPavel Kacerle: Čech, který tvořil vizuální efekty pro filmy jako Iron Man nebo Captain AmericaPavel Kacerle: Čech, který tvořil vizuální efekty pro filmy jako Iron Man nebo Captain America

V časopisu i přes příjemný úspěch moc informací nenajdete. V aktuálním čísle se totiž nachází primárně rozhovor s Honzou Řezábem, který se umístil v podobném žebříčku taktéž, ale na americkém poli!

Pavel, kterému je pouze 25, aktuálně pracuje v Singaporu jako Lighting Technical Director ve společnosti Industrial Light and Magic spadající pod křídla Lucasfilm. Mezi jeho poslední projekty se řadí například i vizuální efekty nejnovějšího pokračování Avengers.

Pavel nám před pár dny mimo jiné prozradil, že je součástí týmu, který 22. února bude v Los Angeles bojovat o Oscara a postaví se například i proti tvůrcům filmu Interstellar. Více info přineseme brzy…

forbes30

Diskuze (0)

Novinka

Anonym