Nový startup Magic dokáže zajistit takřka cokoliv s objednávkou přes SMS

Screen Shot 2015-02-24 at 13.10.54
0Zobrazit komentáře

Jsou to 4 dny, co Mike Chen, tvůrce startupu Bettir, společně s několika dalšími členy týmu vypustil na světlo světa jednoduchý projekt Magic. Na první pohled primitivní stránka ukazuje „kouzelné“ číslo, na které stačí poslat SMS (24/7) s požadavkem a do několika minut můžete mít objednané chybějící nářadí, sushi, sedačku z prodejny nebo třeba nejlevnější letenky.

uber

Přečtěte si takéPro české food delivery startupy se možná chystá velká konkurence od Uberu!Pro české food delivery startupy se možná chystá velká konkurence od Uberu!

Mike pravděpodobně neočekával, že když první den pošle asi desítce kamarádů link s projektem, že to vůbec někoho zaujme. Jenže hned první den se podařilo dostat na neuvěřitelných 10 000 požadavků a další den už číslo narostlo na 18 000! Podle autorů tomu nejvíc přispělo kouzlo word of mouth a zmínka na ProductHuntu před minulým víkendem.

Zrovna na ProductHuntu se strhla vášnivá diskuze nad tím, jak moc stránka vypadá důvěryhodně nebo ne. Hodně lidí mělo pochyby, protože šlo prakticky pouze o prázdné bílé pozadí a trochu textu v nejběžnějším fontu bez podrobnějších informací. Nyní už web vypadá o poznání lépe, i když si drží svojí jednoduchost.

Screen Shot 2015-02-24 at 13.23.10

Výhodou služby je bezesporu fakt, že ještě před platbou zjistíte jakou přesně cenu zaplatíte včetně všech poplatků i spropitného a až pak se rozhodujete, že službu přijmete. Platby probíhají prostřednictvím platební karty, kterou procesuje platební brána Stripe nebo přes bitcoi peněženku a služby jsou prozatím dostupné pouze z USA.

Mike trefně komentoval pro Mashable svůj aktuální režim tak, že už víceméně 72 hodin pořádně nespal – nejen kvůli požadavkům, ale i nadšení z úspěchu. Momentálně pozastavil další projekty a naplno se věnuje rozvoji Magic.

Bude to nový trend?

Screen Shot 2015-02-24 at 13.30.22

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym