Sean Gaddis míří do českého Rockaway

Michal PtáčekMichal Ptáček

sean (1 of 1)
0Zobrazit komentáře

Rockaway Jakuba Havrlanta právě ohlásilo další interesantní posilu. Do portfoliové divize zaměřující se na startupy s globálnimi ambicemi v early nebo seed fázi, totiž míří Američan Sean Gaddis, který dříve působil například ve firmách jako Ebay, AVG, Skype naposledy pak na pozici CMO v německém 6Wunderkinder (tvůrci nástroje Wunderlist).

“Součástí naší investiční strategie, jak startupům nabídnout víc než jen peníze, je nově sestavený Value Creation Team. Jeho posláním je aktivně pomáhat projektům s činostmi jako je business development, akvizice nových uživatelů nebo expanze na nové trhy. Sean má obrovské zkušenosti napříč obchodem, marketingem, analytikou i řízením produktu, takže je tím pravým člověkem, který by měl takový tým vést,” říká Dušan Zábrodský, šéf portfoliové divize skupiny Rockaway, do které spadá Value Creation Team

Jakub Havrlant – Praha – 17.6.2014

Přečtěte si takéRockaway otevírá kancelář v San FranciscuRockaway otevírá kancelář v San Franciscu

“Na mé práci mě nejvíc baví propojení mezi strategií a operativou, kdy můžete definovat dlouhodobé cíle a rovnou i vytvořit plán, jak jich dosáhnout,” popisuje Sean Gaddis přínos své role. “Pro Rockaway nepředstavuje investice pouze peníze ale i pomoci startupům v rámci různých specializovaných disciplín. Cilém je provést je od zformování vize až k momentu, kdy začnou být i ekonomicky úspěšní nebo k jiné metě,” shrnuje Sean vizi pro svou pozici Head of Value Creation Teamu v Rockaway.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym