Čeští STRV otevírají kanceláře v Los Angeles

10733894_10152788060060804_307362793787347625_o
0Zobrazit komentáře

Po postupném oťukávání San Francisca a New Yorku, čeští STRV  brzy otevřou pobočku v už třetím americkém městě – Los Angeles. Co je cílem nového officu v jižnější části Kalifornie, který konec konců není zase tak daleko od San Francisca?

strv-h

Přečtěte si takéPoslat zaměstnance do San Fransisca se českým STRV vyplatiloPoslat zaměstnance do San Fransisca se českým STRV vyplatilo

 Jirka Jaroš ze STRV to komentuje vlastními slovy:

Od klientů máme zpětnou vazbu takovou, že ten model spolupráce s námi je unikátní. Právě díky schopnosti být hned k dispozici. I když je L.A. a San Francisco blízko, je lepší strávit těch pár hodin briefem s vývojářema, než ho trávit v letadle. Hlavně pokud jde o velké klienty, tam to platí dvojnásob. Máme tak možnost jít na schůzku rovnou s návrhem nebo i prototypem.

A když nás namísto startupů ze San Francisca začaly oslovovat větší firmy z Los Angeles, bylo to nejrozumnější řešení se přestěhovat.

Lubo Smid, co-founder, mě ujistil, že v San Franciscu budeme bez problémů fungovat i dál. Budou tam s Davidem Semerádem trávit alespoň týden měsíčně, s tím, že postupně tam přesuneme dalšího člověka.

Zároveň dodává:

Kancl už běží. Kluci už tam měli rozjednáno dost zakázek na to, aby se hned pustili do práce. Navíc jsme v tomhle dost flexibilní a zvyklý na pohyb.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym