Další seriál o startupech se blíží

sf
0Zobrazit komentáře

Silicon Valley bylo ve filmech a seriálech ještě před pár lety docela neprozkoumané. V tomhle roce se ovšem pod produkcí HBO vyklubal seriál Silicon Valley a u tech boys (girls) rozpoutal nadšení. Nyní se chystá další počin, 6-dílný seriál s dočasným názvem The Bazillion Dollar Club z prostředí akcelerátoru 500startups.

14003755158_0381b44c00_o

Přečtěte si takéNaše zkušenost s kalifornským akcelerátorem 500startupsNaše zkušenost s kalifornským akcelerátorem 500startups

Show se chce zaměřit na 12 společností, které se dostaly až do 500startups a PCH International’s Highway 1 programu. Čas na to v seriálu zmínit startup Angelcam, za kterým stojí Petr Ocásek a spol? :-) ? V každé epizodě ze šesti by se měly objevit dva startupy, jeden zaměřený na software a jeden na HW, se kterými budeme procházet proces 12 týdnů v akcelerátoru.

Hlavní myšlenkou celého seriálu je to, že vše nejsou jen nablýskané úspěchy – tvůrci spíše chtějí představit opravdové výhry i pády každého startupu v podobě získávání zákazníků, budování startupu a vyjádření toho pocitu, kdy doufají, že jednou získají investici nebo je někdo koupí. Show ovšem vyběhne až na podzim příštího roku, takže do té doby máme ještě šanci se tam přihlásit sami a něco dokázat!

Foto: 4gott/flickr

Diskuze (0)

Novinka

Anonym