Rohlik.cz začíná nabízet produkty Sklizeno.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Nedávno spuštěný online rozvoz potravin Rohlik.cz, za kterým stojí MITON: 30%, Tomáš Čupr: 30%, Enern: 30% a Marek Sacha: 10%, si přichystal další hodně zajímavou výzvu pro konkurenci, kterou v tuto chvíli představuje především Tesco a jeho potraviny on-line. To když aktuálně navázal spolupráci se sítí oblíbených obchodů Sklizeno, jejichž produkty bude nově nabízet.

dj-1

Přečtěte si takéDameJidlo.cz Supermarket se mění na Rohlik.czDameJidlo.cz Supermarket se mění na Rohlik.cz

„Dbáme na vysokou kvalitu produktů, které na Rohlik.cz nabízíme, a zároveň jsme chtěli vyhovět poptávce našich zákazníků, proto jsme se rozhodli zařadit i produkty od menších dodavatelů, bez zbytečné chemie nebo dokonce v bio kvalitě,“ vysvětluje rozšíření sortimentu Marek Sacha, výkonný ředitel projektu Rohlik.cz.

David Kukla, zakladatel Sklizeno, jeho slova doplňuje:

„Díky spolupráci s Rohlík.cz můžeme naše nejoblíbenější výrobky nabídnout i zákazníkům, kteří nás nemají na své nákupní trase nebo nakupují ve farmářské kvalitě jen část svých nákupů a nevyplácí se jim kvůli tomu jezdit k nám. Věříme také, že komfort doručení do 90 minut ocení i naši stávající zákazníci. Zakládáme si na nadstandardních službách a spolupráce s Rohlík.cz je pro nás dalším zlepšením zákaznického servisu.“ V současné době lze vybírat z několika desítek výrobků Sklizeno, jejich počet se však v příštích týdnech bude dále zvyšovat.

Stejně jako u našich předchozích projektů Slevomat.cz a DameJidlo.cz dbáme na rychlost, spolehlivost, kvalitu a uživatelskou jednoduchost. Našim zákazníkům chceme ušetřit námahu i čas, který místo nakupování mohou věnovat příjemnějším věcem,“ dodává ještě spoluzakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym