Aplikace na tvorbu vlastních emoji získala investici necelých 180 miliónů korun v Series B

Robin RaszkaRobin Raszka

Bitmoji-Promo-Happy
0Zobrazit komentáře

Jo jo, zpráva kterou budou specialisti u nás v ČR vstřebávat velmi težko. Aplikace od Bitstrips s názvem Bitmoji vám umožní vytvořit si vlastní avatar. Začnete výběrem tvaru obličeje, typu vlasů, obočí, rtů a podobně a appka vám následně vygeneruje komiksovou postavičku v různých pozách, které můžete poslat jako sticker třeba přes WhatsApp. A to je celé. Musím ale uznat, že vše je zpracované perfektně a nic lepšího na AppStore v tomto směru určitě není.

secret_11

Přečtěte si takéAnonymní chatovací appka Secret zamířila pro další vysokou investici. Získala 25 milionů dolarůAnonymní chatovací appka Secret zamířila pro další vysokou investici. Získala 25 milionů dolarů

Podle informací od Bitstrips, aplikace již vygenerovala uživatelům desítky milionů avatarů, s tím, že původně plánovali získat investici skoro 2x větší. Aktuálně samozřejmě Bitmoji nic nevydělává a pouze pálí investice, přičemž se snaží vymyslet, jak to celé zmonetizovat. Věřím že s touhle Series B na to mají celkem dost času, takže relax.

Zajímavé je, že hlavními investory v tomto kole byli Horizons Ventures (např. Summly) a Kleiner Perkins Caufield & Byers (např. Uber, Secret). Tudíž žadní amatéři. Good job!

Screen Shot 2014-10-30 at 3.03.22 AM

Foto: Bitstrips

Diskuze (0)

Novinka

Anonym