Amazon se pouští do prvního kamenného obchodu

Untitled-1
0Zobrazit komentáře

Amazon naplno ovládl online nakupování ve kterém se mu zhodnotilo bezmála 20 let zkušeností a miliardy investic do vylepšení. Nyní se pouští do prvního kamenného obchodu, jak informoval americký deník The Wall Street Journal. Tedy ne tak docela, již několik takzvaných pop-up obchodů spustil, ale nikdy ne reálnou prodejnu, kde by byl výdej veškerého objednaného zboží, případně kde by se držel sklad.

amazon_1

Přečtěte si takéAmazon chystá pecku. Bude prý schopný expedovat vaše zboží ještě předtím, než si ho objednáteAmazon chystá pecku. Bude prý schopný expedovat vaše zboží ještě předtím, než si ho objednáte

Od chystané prodejny si Amazon slibuje bližší kontakt se zákazníky, kteří budou mít možnost si veškeré objednané zboží online vyzvednout osobně v obchodě. Ten se kromě toho bude nacházet na prémiové lokaci, přímo naproti Empire State Building v New Yorku, poblíž obrovského centra Macy’s a několik bloků od Madison Square Garden. Místo, kde by se měl obchod objevit, je prozatím v rekonstrukci a jeho oficiální spuštění se plánuje na průběh listopadu, tedy ještě před vánočními svátky.

Nakoupit bude možné přímo uvnitř, některé nejprodávanější produkty budou skladem v omezeném množství, zbytek si bude možné objednat s doručením další den. Amazon zvažuje i možnosti typu: ráno objednáte, odpoledne vyzvednete. Což prakticky žádná konkurence dosud nenabízí.

Foto: DonkeyHotey / Flickr

Diskuze (0)

Novinka

Anonym