Startuje komunitní gastro portál Jobstime.cz. Podílí se na něm i Lunchtime.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

JOBSTIME.cz   Práce v gastronomii
0Zobrazit komentáře

Český internet je nějaký ten pátek bohatší opět o jednu novou gastro sociální síť. Portál JobsTime.cz, na kterém mimo jiné jako partner participuje i Lunchtime.cz, se specializuje na zprostředkování zaměstnání v oboru gastronomie a hotelnictví a má propojovat uchazeče o práci s potenciálními zaměstnavateli.

JobsTime.cz v principu funguje v podstatě jako klasická sociální síť. Uživatelé, v tomto případě zájemci o práci si na webu vytvoří profil, který slouží jako jejich životopis. V případě, že se jim některá z nabídek zalíbí, odpoví na ni jedním klikem a zadavatel si může díky informacím v profilu udělat obrázek o tom, kdo se o práci v jeho podniku uchází. JobsTime.cz má také vlastní komunikační kanál, prostřednictvím kterého spolu uchazeči a zaměstnavatelé komunikují, dík čemuž odpadá často nudné procházení žádostí zaslaných e-mailem nebo zdlouhavé diskuze na telefonu.

lunchtimehh

Přečtěte si takéLunchtime.cz redesignovalLunchtime.cz redesignoval

Na JobsTime.cz jinak aktuálně najdeme 3 000 restaurací a 1 900 volných pozic. Každá nová nabídka pak podle provozovatelů portálu osloví údajně okolo 5 000 uchazečů.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym