Startuje DameJidlo.cz Expres aneb expresní doručení jídla do 20 minut

Michal PtáčekMichal Ptáček

dj
0Zobrazit komentáře

Největší český food delivery portál DámeJidlo.cz, opět rozšiřuje portfolio svých služeb. A tentokrát něčím, co pravděpodobně hodně zamíchá s kartami na trhu. Aktuálně představovanou novinkou je totiž produkt s názvem Dáme Jídlo Expres, který garantuje doručení jídla do 20 minut od objednání.

tomascupr

Přečtěte si takéTomáš Čupr prodává část svého podílu v DameJidlo.cz za desítky milionů Kč a zároveň předává vedeníTomáš Čupr prodává část svého podílu v DameJidlo.cz za desítky milionů Kč a zároveň předává vedení

Tuto službu nasazuje DameJidlo.cz prozatím na Praze 1, s tím, že hlavním zaměřením je rozvoz denních menu z dvojice ověřených partnerských restaurací Švejk (ulice Křemencova) a Baterka (ulice Bílkova) a to konkrétně mezi 11 a 14 hodinou odpoledne. Jak nám nový šéf DámeJídlo Lukáš Uhl řekl do telefonu, jako největší výhodu oproti „expresní“ konkurenci, kterou je například nedávno spuštěný Ordr.cz, vidí v již zajeté logistice a především pak také v čerstvosti a kvalitě objednaného jídla. To totiž nečeká hotové v boxu, ale je vždy čerstvě připraveno v jedné ze dvou zmíněných restaurací a následně pomocí kurýra expresně doručeno zákazníkovi. To vše za 29 Kč.

Chceme tak vyhovět neustále se zvyšující poptávce našich zákazníků po denním menu. Lidé si zvykli objednávat jídlo do práce, produktem Expres jim dokážeme ušetřit čas a poskytnout stejnou kvalitu pokrmu jako v restauraci. Doručením oběda do 20 minut a možností volby z denního menu dvou restaurací nabízíme zákazníkům jedinečnou službu. ” říká Lukáš Uhl, ředitel DameJidlo.cz.

No, uvidíme, jak se s tímhle nečekaným tahem u konkurence poperou.

rozvozove-zony

Rozvozové zóny DameJidlo.cz Expres

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym