Pioneers Unplugged míří do Brna a akcelerátor Opifer hledá startupy

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už zhruba za tři měsíce, konkrétně 23. září, proběhne na brněnské Fakultě informačních technologií další Pioneers Unplugged, který se z původní čistě lokální/vídeňské záležitosti během posledních měsíců postupně rozšířil až do 18 lokalit světa, včetně Dubaje, Londýna, Prahy a právě i Brna. Na základě této připravované akce, hledá jeden ze spolupořadatelů, konkrétně brněnský startupový akcelerátor Opifer zajímavé startupy, které by měly zájem se na akci prezentovat a případně se stát následně i součástí jeho akceleračního programu.

Deadline odeslání přihlášek je 31.7, s tím, že Opifer následně vybere ty nejlepší projekty/startupy, které budou mít také možnost u něj získat investici ve výši 10 000 euro za 5% svého obchodního podílu (maximální možná investice je 100 tisíc euro).

hlavni

Přečtěte si takéBrněnští Two Bits spouští novou verzi svého cestovatelského startupu Tripomatic. Takhle vypadáBrněnští Two Bits spouští novou verzi svého cestovatelského startupu Tripomatic. Takhle vypadá

Hlavním obsahem programu Pioneers Unplugged v Brně bude jinak představení několika nových inovativních projektů a hang out s mezinárodním mentorem jednoho z partnerů, akcelerátorem z Indie, USA nebo UAE. V rámci podpory technologického partnera proběhne také představení nejnovějších softwarových a hardwarových technologií a diskuze na téma „Jak globální technologická firma vidí 21. století“. Do akce se jinak podle Lukáše Forala z Opiferu zapojilo aktivně také přibližně 107 fakult z Moravy a Bratislavy.

Přihlášky můžete vyplnit zde (deadline = 31.7.2014). Místo a čas konání: Vysoké učení technické, Božetěchova 2 – Brno, 23. září 2014.

opiffer

foto: Jan Nechvíle

Diskuze (0)

Novinka

Anonym