Restu.cz spouští novou službu pro restaurace. Automaticky generované weby

Michal PtáčekMichal Ptáček

restu_1
0Zobrazit komentáře

Rezervační portál Restu.cz, za kterým stojí Miton společně s Pavlem Suchánkem, který dříve provozoval gastroportál Alakarte.cz, dnes představil novou službu pro restaurace. Konkrétně automaticky generované weby, jejich mobilní verze a mobilní aplikace, které restauracím umožní získat jednoduché a komplexní řešení webové prezentace v podstatě s nulovými náklady na jejich čas.

Restaurace hledá denně na internetu okolo 50 tisíc Čechů a jejich počet neustále roste. Najít na internetu aktuální informace o většině restaurací je však stále často prakticky nemožné. „Webová stránka už dnes navíc není pro restauraci jen její vizitkou, ale hlavně nástrojem pro získávání nových hostů.Nejčastějšími problémy jsou neaktuální informace, absence fotografií, zastaralý jídelní lístek, nepovedený design a v neposlední řadě absence mobilní verze webu. „Všechny tyto problémy lze přitom eliminovat skrze naše jednoduché a intuitivní administrační rozhraní, ve kterém stačí vkládat veškeré informace na jedno místo. Data jsou pak aktualizována a optimalizována pro zobrazení jak v prohlížeči na PC, tak i v mobilním telefonu. Navíc s možností stažení aplikace pro mobilní telefon,“ říká Pavel Suchánek z Restu.cz.

Správu webu konkrétních restaurací má tedy kompletně na starosti samotné Restu.cz, s tím, že veškeré informace včetně jídelního lístku nebo fotografií, se propisují do jednotlivých verzí prezentace podniků, včetně nativní mobilní aplikace.

restu_1

Přečtěte si takéRezervační služba Restu.cz od Mitonu už přivedla do českých restaurací přes 300 tisíc hostůRezervační služba Restu.cz od Mitonu už přivedla do českých restaurací přes 300 tisíc hostů

Co se čísel týče, přivedlo Restu restauracím za první rok své existence okolo 350 tisíc hostů, s tím že přibližně 25% veškerých rezervací bylo uskutečněno právě z mobilu.

Restu.cz_web_ukazka

Ukázka vygenerovaného webu

rr

Mobilní verze…

Diskuze (0)

Novinka

Anonym