Další velká pecka na obzoru? Startup Exposure chce být Tumblrem pro fotky

Michal PtáčekMichal Ptáček

exposure_5
0Zobrazit komentáře

Na světě je další zajímavý startup, který má pravděpodobně našlápnuto k tomu, stát se další velkou věcí. Jmenuje se Exposure a stručně by se dal popsat jako Tumblr či Medium pro fotografie.

V administraci si formou „drag and drop“ nahrajete fotky z vaší konkrétní cesty/výletu a následně je společně s popisky šikovně poskládáte do zajímavého fotopříběhu, který pak vaši konkrétní cestu/výlet přehledně mapuje. To vše ve velmi atraktivním obalu, právě po vzoru blogerských platforem typu Tumblr nebo Medium.

Zajímavostí je, že Exposure nenabízí tak jak bývá u podobných služeb zvykem plně funkční free verzi, ale od začátku je placený. Za plné využívání služeb tak zaplatíte 9 dolarů měsíčně nebo 99 dolarů za rok, což tvůrci zdůvodňují tím, že službu cílí především na zkušenější, případně rovnou profesionální fotografy.

Za Exposure, které bylo oficiálně spuštěno před třemi dny a jenž v uzavřené betaverzi nasbíralo 10 000 uživatelů, stojí digitální studio Elepath ze San Francisca, které dále provozuje například projekty Keezy, nebo ThingList.

Video ukazující, jak služba funguje…

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym