StartupYard mění vedení. Novým ředitelem je Cedric Maloux

Michal PtáčekMichal Ptáček

startupyard_1
0Zobrazit komentáře

To o čem se tak trochu šuškalo, se stává skutečností a Startup Yard mění vedení. V jeho čele se nyní usadí známá internetová postava Cedric Maloux, jež vystřídá Nikolu Rafaje. Ten však nadále zůstane součástí akcelerátoru.

Cedrid Maloux, který už byl jedním z mentorů ve StartupYardu, a stojí za projekty jako: AllPeers, PlanetOut, Geewa , HappyAcademy nebo PitchCrafters, chystá hned od začátku velké změny.

Tou první bude kompletní redesign oficiálního webu, který by se měl stát zajímavou zastávkou plnou užitečných zdrojů pro podnikatele, to vše v moderním kabátě. Součástí stránky bude také pravidelně aktualizovaný blog, který by měl informovat o startupech účastnících se StartupYardu a snažit se jim zajistit propagaci.

Další novinkou bude chystaná stránka StartupYard Alumni shrnující všechny jednotlivé společnosti/účastníky, které akcelerátorem prošli, včetně atraktivních fotek z dob jejich působení v akcelerátoru. Ty StartupYard pro začátek podpoří relevantními zpětnými odkazy směřujících na jejich weby.

Oficiální spuštění je naplánováno na 4. prosince.

cedric

foto: StartupYard Facebook

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym